Validatie.

DSTNY wil graag innoveren, maar wel op een duurzame manier. We geloven dat er een overschot is aan mogelijkheden en creativiteit. Maar we zien ook dat er vaak projecten gelanceerd worden zonder dat men de resultaten kent. Er wordt vaak gesmeten met geld en de uren van personeel om maar te kunnen zeggen dat er aan de missie wordt gewerkt. Dat kan anders!

DSTNY werkt met een bewezen strategie: The LEAN STARTUP methode. Deze methode kan prima worden ingezet voor kerken, scholen of andere non-profit organisaties. Ze gaat uit van korte feedbackcycli en snelle leerprocessen.

Co-creatie

DSTNY werkt in co-creatie met lokale partners en jonge generaties. We bouwen samen aan uw product, dienst, project of organisatie. Wij brengen onze specialistische kennis in over jonge generaties, games & challenges, innovatieve theologie, nieuwe vormen van kerk-zijn of designthinking. Ook werken we graag samen met jonge generaties. We geloven dat toekomstbestendigheid alleen mogelijk is wanneer we jonge generatie het eigenaarschap geven over nieuwe producten of diensten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *