Sponsor Duurzaamheid & Rechtvaardigheid

Wat mooi dat je je in wil zetten voor het Academiehuis. Samen kunnen we een programma aanbieden voor jong-volwassenen. OpenUp wordt een maandelijkse groot event in het Academiehuis rondom betekenisvolle en waarde creërende onderwerpen. 

In de oude gotisch kerken waren vroegen kapelletjes van de gilden. Ze hadden hun eigen plek in de kerk en maakt zo mogelijk dat het gebouw en haar functie kon blijven bestaan. We gaan dit idee van het “gildekapelletje” terug laten komen in het Academiehuis. Bij elk event richten we een “kapel” rond een bepaald onderwerp. Daar geven we aandacht aan dit onderwerp, verbinden we organisaties in Zwolle die zich hiermee bezighouden en geven we praktische oefeningen mee aan onze bezoekers. 

Jij wilt sponsor worden voor het kapelletje rondom het onderwerp Duurzaamheid en Rechtvaardigheid. Welke opties heb je?

This image has an empty alt attribute; its file name is petjeaf.png
  • Het offerkistje. Geef een klein bedrag bedrag van 5 euro p/m voor dit onderwerp. Je krijgt als sponsor toegang tot een event.
  • Heilige tekst. Je doneert 10 euro p/m en we maken een oefening over dit onderwerp met jouw naam er onder. Je krijgt als sponsor toegang tot een event.
  • Wapenschild. Je doneert 25 euro p/m voor deze “kapel” en we maken een wapenschild met je familie- of bedrijfsnaam. Dit laten we zien op het event. Je krijgt als sponsor toegang tot een event.