Sponsor Community of Practice: OPEN

Wat mooi dat je je in wil zetten voor het Academiehuis. Samen kunnen we een programma aanbieden voor jong-volwassenen. OpenUp wordt een maandelijkse groot event in het Academiehuis rondom betekenisvolle en waarde creërende onderwerpen. 

In de oude gotisch kerken waren vroegen kapelletjes van de gilden. Ze hadden hun eigen plek in de kerk en maakt zo mogelijk dat het gebouw en haar functie kon blijven bestaan. We gaan dit idee van het “gildekapelletje” terug laten komen in het Academiehuis. Bij elk event richten we een “kapel” rond een bepaald onderwerp. Daar geven we aandacht aan dit onderwerp, verbinden we organisaties in Zwolle die zich hiermee bezighouden en geven we praktische oefeningen mee aan onze bezoekers. 

Jij wilt sponsor worden voor het kapelletje rondom het onderwerp Community of Practice: OPEN. Wat maken we mogelijk voor jong-volwassenen?

  • Elke maand mag je meedoen aan het organiseren van event in het Academiehuis. Het worden festivals met muziek, lezingen, debat, kunst, ontspanning, spel en oefeningen. We toveren de Grote Kerk samen om tot een episch plek met sfeervolle verlichting. Je mag natuurlijk ook komen en gewoon genieten.
  • Elke maand is er speciaal voor clubleden een meeting met een maaltijd, muziek en uitdagingen. Community en uitdaging staat dan centraal. Persoonlijke groei en van betekenis zijn voor je omgeving kenmerken de reis die je aangaat. 
  • We coachen je op je persoonlijk weg. Wat is goed voor jou op dit moment en wat is je volgende stap?
  • Club OPEN richt zich op zinzoekers dit niet verbonden zijn aan een levensbeschouwelijke tradities maar wel open staan voor nieuwe uitdagingen. 

Je hebt de volgende sponsor opties:

  • Heilige tekst. Je doneert 10 euro p/m en we maken een oefening over dit onderwerp met jouw naam er onder. Je krijgt als sponsor toegang tot een event.
  • Wapenschild. je doneert 25 euro p/m voor deze “kapel” en we maken een wapenschild met je familie- of bedrijfsnaam. Dit laten we zien op het event. Je krijgt als sponsor toegang tot een event.
  • Beschermheilige. Je doneert 50 euro p/m. Je krijgt een wapenschild en daarnaast sponsor je de persoonlijk reis van een van de Reisgenoten.