Welkom bij DSTNY (spreek uit als “destiny”). DSTNY is gestart in 2016 als platform voor zingeving voor jong volwassenen en opvolger van de app YourStory. Door proberen, falen en leren ben ik er achter gekomen hoe innovatie werkt op het gebied van zingeving.

DSTNY richt zich nu op de innovatieve processen in kerken, organisaties die zich bezig houden met zingeving en religie en scholen. We begeleiden organisaties in het ontwikkelen van producten op het gebied van zingeving, begeleiden innovatieve en strategische processen en werken aan een landelijk platform voor zingeving en innovatie. We gebruiken de LEAN STARTUP methode voor het ontwikkelen van producten en diensten.

Mijn naam is Johan ter Beek (Creatieve Experimentele Ondernemer). Innovator, theoloog, gamedesigner, pionier en ondernemer. Ik heb ruim 25 jaar ervaring met innovatie in kerken en op scholen, het starten van pioniersplekken, innovatieve projecten, het bouwen van apps en spellen, het ontwikkelen van strategische concepten en het begeleiden van organisaties naar de toekomst.

Meer weten over de mogelijkheden van DSTNY voor uw organisatie? Neem hier contact met ons op.