OVER DSTNY

Welkom bij DSTNY (spreek uit als “destiny”). DSTNY is gestart in 2016 als platform voor zingeving voor jong volwassenen en opvolger van de app YourStory. Door proberen, falen en leren ben ik er achter gekomen hoe innovatie werkt op het gebied van zingeving.

DSTNY richt zich nu op de innovatieve processen in scholen, maatschappelijke organisaties, kerken en vrijwilligersorganisaties in Zwolle die zich bezig houden met zingeving. We begeleiden organisaties in het ontwikkelen van producten op het gebied van zingeving, begeleiden innovatieve en strategische processen en werken aan een platform voor zingeving en innovatie. We gebruiken de LEAN STARTUP methode voor het ontwikkelen van producten en diensten.

Mijn naam is Johan ter Beek (Creatieve Experimentele Ondernemer). Innovator, theoloog, gamedesigner, pionier en ondernemer. Ik heb ruim 25 jaar ervaring met innovatie in kerken en op scholen, het starten van pioniersplekken, innovatieve projecten, het organiseren van festivals, het bouwen van apps en spellen, het ontwikkelen van strategische concepten en het begeleiden van organisaties naar de toekomst.

Meer weten over de mogelijkheden van DSTNY voor uw organisatie? Neem hier contact met ons op.

Handelsnaam: DSTNY

Johan ter Beek – eigenaar

Web: www.dstny.org – info@dstny.org

Tel: +31 639353369

Vestigingsadres: Waterstraat 18A, 8011SZ, Zwolle

Kvk nr.: 83175040

BTW nr.: NL003793687B17

Algemene voorwaarden: klik hier.

DSTNY is opgericht voor innovatie op het gebied van zingeving in en om Zwolle en met name voor het Academiehuis, Grote Kerk en het project OpenUp, te starten in september 2021. Alle diensten en producten, beschreven op deze website zijn open source, gebruikt in mijn bedrijf BEEQ 2012-2020, tenzij met naam aangegeven…