OPENUP ZWOLLE

Categories:DSTNY

Stel je voor… je komt binnen in een kathedraal die met licht en geluid is omgebouwd tot een van de meest epische plekken in Zwolle. Je laat je inspireren door sprekers, muzikanten, beeldende kunstenaars. Kijk om je heen bij de festival hoekjes rondom onderwerpen als duurzaamheid, vrijwilligerswerk, filosofie, creativiteit en spiritualiteit.

Dit is Open Up Zwolle. We gaan samen met verschillende Zwolse organisaties het Academiehuis Grote Kerk programmeren als festival met elke keer een ander thema.

En dat is nog niet alles. Je kunt ook meedoen met de programmering, helpen bij het opbouwen, draaien en afbreken van de festivals en oefenen met de kennis en waarden die we delen. Daarom beginnen we met een exclusieve club bij het programma. Club OPEN heeft ook elke maand een eigen event met diner, muziek, ontmoeting en het delen van oefeningen.

We werken met een abonnementen systeem waarbij je zelf aan kunt geven hoe je betrokken kunt zijn bij Open Up.

Voor 1 euro per jaar houden we je op de hoogte en krijg je een voorbeeld oefening van Club OPEN. Je eerst event of festival krijg je gratis!!

Voor 7,5 euro per jaar bezoek je eenmalig een festival of event.

Voor 5 euro per maand bezoek je alle festivals

Voor 5 euro per maand werk je mee met de organisatie, doe je mee met Club OPEN of Reisgenoten en krijg je toegang tot heel veel exclusieve oefeningen en kennis.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.