Duurzaamheid & Rechtvaardigheid

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor OpenUp, een nieuw sociaal experiment in het Academiehuis de Grote Kerk in Zwolle. Je bent vooral geïnteresseerd in duurzaamheid & rechtvaardigheid. We willen samen met jou een programma neerzetten met workshop, lezingen en oefeningen om je te helpen de wereld mooi en heel te maken. Denk aan het verkrijgen van nieuwe inzichten over de toekomst van onze planeet, alternatieven om samen te leven in een duurzame wereld, kennis over ethiek en oefeningen in keuzes maken en eenvoud.

Het komende jaar willen we 10 grote en 10 kleine events organiseren. Je krijgt dan niet alleen veel nieuwe inzichten… je kunt ook meehelpen in de organisatie zelf en samen met anderen oefenen in het opdoen van vaardigheden als lid van de club. Samen verbouwen we de Grote Kerk tot een festivalterrein met allerlei hoekjes met mooie sfeerverlichting en imponerende muziek. 

Hieronder vind je vier manieren om aan te haken. Kies je voorkeur. Je kunt altijd nog upgraden. Leuk om je dit jaar tegen te komen!

Even proeven – Hou me op de hoogte want dit klinkt tof >>>

One & Only – Ik kom minimaal 1x

Kijken & Genieten – Ik wil de grote events bezoeken

Bouwen & Oefenen –  Ik wil meedoen als organisator en clublid: Club OPEN of Reisgenoten