Gratis Whitepaper “Innovatie in de kerk”.

Deze download bestaat uit een groeidocument. In dit groeidocument deel ik de “why, how en what” van innovatie. Het is nooit af omdat ik steeds nieuwe ontdekkingen doe en die deel. Wil je meer weten over innovatie? Of aan de slag met innovatie in je kerk, organisatie, kring of classis? Neem contact met me op.

Gratis Whitepaper “Spel & Gamification”

Als spel & app bouwer heb ik meer dan tien jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van apps, bordspellen, challenges en narratieve games. Denk aan YourStory, Reisgenoten, Sirkelslag, PaasChallenge, KerstChallenge, PinQsteRChallenge, Lutherland en Storyland. Ook geef ik les over gamification op middelbare scholen en hogescholen. Wil je aan de slag met gamedesign of wil je weten wat gamification kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met me op.

Kort overzicht Scenario Thinking

Download de vragen die horen bij Scenario Thinking, een strategisch innovatie proces dat uitgaat van de onzekerheden in de omgeving en de missie van de organisatie. En ontdek alles over Scenario Planning in de reader, gemaakt door Gert-Jan Roest. Wil je meer weten over Scenario Thinking? Of aan de slag met ST in je school, kerk, organisatie, kring of classis? Neem contact met me op.