De Dakloze Theologen: in en uit de kast – verhalen

De Dakloze Theologen geven je de mogelijkheid om bij iemand in de kast te kruipen. Hoe is het om in de kast te zitten? Om iemand in een kast te zien zitten? En wat is er voor nodig om uit de kast te komen? Ontdek het allemaal in deze installatie.

Rik Zweers (1990) is freelance theoloog en werkt onder andere voor het programma van het dominicanenklooster in Zwolle, als docent van een module over kunst en zingeving aan hogeschool Viaa en aan projecten voor opdrachtgevers. Daarnaast is hij PopUpdominee bij PopUpkerk Zwolle. Rik zoekt samenwerking, is creatief en wordt gedreven door een zoektocht naar het goede.

Rosanne Hofman (1997) wil verder kijken. Opgevoed in de reformatorische flank, maar tijdens haar studie theologie op drift geraakt, maakt ze zich nu hard voor ruimte. Ruimte voor het niet weten, voor vragen, voor dat wat ons vreemd is. Gefascineerd door de oneindige religiositeit die ze overal lijkt tegen te komen, werkt ze ontzettend graag aan projecten waarin maatschappij, kunst en zingeving bij elkaar komen.

Meer weten over De Dakloze Theologen? Kijk op www.dedaklozetheologen.nl of check ons op Instagram @dedaklozetheologen