OUI Consultancy

Als organisatie is het niet altijd eenvoudig om een identiteit te vinden waar iedereen achter staat. In een tijd waar de ‘waarom’ belangrijker is dan de ‘hoe’ en ‘wat’ is dit essentieel voor een organisatie. OUI Consultancy neemt organisaties mee op ontdekkingsreis naar een identiteit voor iedereen, zodat iedereen binnen uw organisatie kan zeggen: “Ja, daar ga ik echt voor!” of “Dit is inspirerend voor ons allemaal”.

OUI Consultancy maakt gebruik van gesprekstechnieken, spelvormen en scenario thinking. Wij focussen ons op het bieden van een belevenis, gekenmerkt door ervaring en plezier. Met behulp van OUI consultancy maken we het bespreken van een lastig onderwerp weer leuk en willen we al spelend ontdekken wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Welkom bij OUI Consultancy!

OUI
OUI is een acroniem voor Out, Up en In. Out is je relatie met de buitenwereld en kan gaan over relaties, diversiteit, klanten, duurzaamheid, zorg of vriendschap. Up staat voor je bron van inspiratie zoals: kunst, cultuur, spiritualiteit, religie, kritisch denken en filosofie. In staat voor geluk, gezondheid, identiteit en storytelling. Deze drie aspecten vormen samen het OUI model waarin wij organisaties hun identiteit laten ontdekken.

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

rfwbs-slide